KONOBA

“Kod Spavalice”

KONOBA

“Kod Spavalice”

Svojim gostima nudimo jedinstveno iskustvo uživanja u hrani.

Za doručak svakog jutra pripremamo bogati bife s raznovrsnim jelima, dok smo za večeru, uz naša standardna á la carte jela, osmislili različite dnevne menije od 3 slijeda. U našoj je konobi naglasak na jelima “iz mora”, ali nudimo i niz ukusnih mesnih jela, kao i ona vegetarijanska, veganska i bezglutenska (na zahtjev).

Kvaliteta nam je najvažnija, stoga izrazito pazimo na svježinu i kvalitetu namirnica.

Naš restoran nije rezerviran isključivo za goste našeg smještaja, ali bi bilo dobro dolazak najaviti unaprijed.

Dalje

DORUČAK

Za doručak nudimo bogati švedski stol s raznovrsnim jelima koja odgovaraju svakom ukusu. Možete uživati u svježem voću, povrću, svježe pečenim kroasanima i kruhu, salami, žitaricama, mliječnim proizvodima, jajima i različitim namazima, uz kavu, sok i druge napitke.

Doručak je svim našim gostima uključen u cijenu smještaja, ali naša su vrata uvijek otvorena i za suradnju s obližnjim iznajmljivačima! Ponudite svojim gostima mogućnost doručka – javite nam se i dogovorite povoljniju cijenu doručka u našem restoranu.

Doručak poslužujemo od 8.00 do 11.00h.

Dalje

VEČERA

Dalje

Iako je naša konoba od samog početka pa sve do nedavno radila isključivo po á la carte sistemu, odlučili smo malo izmijeniti način poslovanja: od ove sezone nudimo i dnevne menije od 3 slijeda.

I dalje naglasak ostaje na mediteranskoj kuhinji i našim prepoznatljivim jelima “iz mora”, a nudimo i niz ukusnih mesnih jela, kao i vegetarijanska, veganska i bezglutenska jela (na upit), kako bismo zadovoljili sve prehrambene zahtjeve.

Kvaliteta nam je na prvom mjestu, a naš je jelovnik pažljivo razrađen kako bi se osiguralo da je svako jelo puno okusa i napravljeno s najsvježijim sastojcima.

Za goste našeg smještaja nudimo opciju polupansiona, a kao i do sada, otvoreni smo i za “vanjske” goste, ali uz malu izmjenu: molimo Vas da rezervirate svoj stol unaprijed.

Bez obzira jeste li raspoloženi za romantičnu večeru u dvoje ili obiteljsku gozbu, sigurni smo da će naša ponuda zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Večeru poslužujemo od 18.00 do 22.00h.

TJEDNI MENI

Svaki dan donosi novi riblji i mesni meni s ukusnim predjelom, glavnim jelom i desertom. U meniju ćete pronaći naša najbolja jela koja ste svih ovih godina voljeli i koja su bila popularna među našim gostima, ali i neka nova. Uz to, cijena dnevnog menija je pristupačna, što znači da ćete uživati u izvrsnoj hrani po razumnoj cijeni.

Dođite i isprobajte naš dnevni meni – garantiramo da ćete se zaljubiti u njega!

Dalje

GALERIJA

Dalje

REZERVIRAJTE STOL

u konobi “Kod Spavalice”

Za rezervaciju stola, potrebno je najaviti se najkasnije do 12 sati na dan dolaska. Večeru poslužujemo od 18 do 22 sata. Kontaktirajte nas i rezervirajte svoje mjesto u našem restoranu.