POSEBNE PONUDE

POSEBNE PONUDE

za naše goste

Uzbuđeni smo što možemo predstaviti pakete koji će obogatiti Vaš boravak u našem smještaju!

Proslavite svoj poseban dan uz naš rođendanski paket, stvorite romantične uspomene s ljubavnim paketom ili otkrijte ljepote mora uz naš ribolovni paket.

Pogledajte što smo sve pripremili za vas i rezervirajte svoju posebnu ponudu već danas!

Dalje

SRETAN ROĐENDAN!

Proslavite svoj rođendan u stilu u našem šarmantnom B&B-u! Naš rođendanski paket osmišljen je kako bismo Vaš poseban dan učinili još posebnijim, uz sve male detalje koji će vas razmaziti.

Na Vaš ćemo dan sobu ukrasiti prigodnom dekoracijom koja će stvoriti savršenu slavljeničku atmosferu, a dočekat će Vas i boca vina kojom ćete nazdraviti još jednoj godini života.

U večernjim satima, za Vas ćemo pripremiti posebnu rođendansku večeru i počastiti Vas pićem u našem restoranu. A kakav bi to bio rođendan bez torte?! Uživajte u slatkom zalogaju kojim ćete zaokružiti ovaj poseban dan.

Organizirajte svoju rođendansku proslavu koja će još dugo ostati u lijepom sjećanju!

Dalje

PROSLAVITE LJUBAV

Dalje

Otkrijte romantičnu stranu našeg B&B-a i uživajte u zajedničkom bijegu od svakodnevice!

Iznenadite svoju voljenu osobu prigodnom dekoracijom sobe, cvijećem, svijećama i detaljima koji će stvoriti romantičnu atmosferu samo za vas dvoje.

Uživajte u butelji vrhunskog vina koje ćete naći u Vašoj sobi, dok se prepuštate osjećajima u zagrljaju voljene osobe. Vaša večera za dvoje bit će posebna i romantična, s jelovnikom osmišljenim upravo za vas.

Proslavite ljubav s osobom koju volite u romantičnoj atmosferi, uz diskretan, ali izvrstan servis našeg osoblja. Rezervirajte sada i stvorite nezaboravne zajedničke uspomene.

OD MORA DO STOLA

Za nas, more je mjesto gdje se stvara posebna veza s prirodom i gdje se punimo energijom za nove izazove. Tu smo ljubav odlučili podijeliti s Vama i omogućiti Vam da i sami doživite sve čari koje ono pruža.

S našim stručnim skiperom i profesionalnim ribarom krenut ćete u potragu za najboljim mjestima za ribolov. Lovit ćete štapom iz broda i osjetiti uzbuđenje dok čekate da riba zagrize.

Nakon ribolova, imat ćete priliku naučiti kako pripremiti svoj ulov – od čišćenja i filetiranja do kuhanja, uz pomoć naše iskusne kuharice. Isprobajte ukusne lokalne recepte i uživajte u svakom zalogaju svježe ulovljene ribe. (A ako se dogodi da ribe i ne bude, uvijek imamo spreman plan B. 😊)

Ribolovni program je dostupan izvan turističke sezone i savršen je za manje grupe od 3 do 6 ljudi. Rezervirajte svoju avanturu već danas i doživite nezaboravan ribolovni odmor.

Dalje

POŠALJITE NAM UPIT

Želite rezervirati neku od naših posebnih ponuda ili imate pitanja o programima koje nudimo? Ispunite obrazac, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo Vam pružili sve potrebne informacije.