NAŠA PRIČA

O NAMA

Drago nam je što imamo priliku podijeliti s vama priču o našem obiteljskom pansionu koji posluje već više od dva desetljeća – od 2000. godine.

Naša priča započela je kao mala obiteljska avantura, vizijom koju je imao naš otac i djed – Tonči Liverić Spavalica. Njegova su vizija i ideje provedene u djelo postavili temelje na kojima smo nastavili graditi naš obiteljski biznis.

Danas mi, članovi obitelji, zajedno s nekoliko prijatelja, nastavljamo njegovu baštinu s istom strašću i predanošću te u našu uslugu unosimo vlastitu kreativnost i jedinstvenost, s ciljem pružanja vrhunskog iskustva našim gostima.

Dalje

KAO KOD KUĆE

Naša obiteljska priča odražava se u svakom kutku našeg pansiona. Posvećujemo pažnju detaljima i dajemo sve od sebe kako bi se naši gosti osjećali zadovoljno i dobrodošlo. U konobi ispreplićemo tradicionalna jela s modernima, biramo najkvalitetnije sastojke i s ljubavlju pripremamo svako jelo.

Želimo da se svaki gost osjeća kao dio naše obitelji i da doživi pravo mediteransko gostoprimstvo. Naš tim stručnih i srdačnih djelatnika posvećen je pružanju vrhunske usluge i osiguravanju da se svaki trenutak proveden u našem B&B-u pretvori u posebno iskustvo.

Hvala Vam što ste posjetili našu web stranicu i što ste dio naše obiteljske priče. Veselimo se Vašem posjetu i prilici da Vam pokažemo sve što smo stvorili s ljubavlju i strašću.

Zanima Vas još nešto o nama?

Dalje

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate pitanja ili jednostavno želite reći bok? Kontaktirajte nas! Naš tim uvijek je spreman odgovoriti na vaše upite i pomoći vam na bilo koji način. Možete nas kontaktirati putem e-maila, telefona ili ispuniti obrazac za kontakt.