ORGANIZACIJA DOGAĐANJA

VAŠ POSEBAN DAN

Proslave, druženja i susreti s obitelji ili prijateljima uvijek su divni, čarobni trenuci. Ne dopustite da Vam upravo ti trenuci prođu u pripremanju jela i usluživanju gostiju!

Poklonite svojim gostima 100% svoga vremena i pažnje, zabavite se i uživajte ​u svakoj minuti susreta, a mi ćemo ostalo odraditi za Vas. Prenesite nam ideje i zamisli koje najbolje odgovaraju Vama i Vašim gostima, a mi ćemo sve organizirati upravo onako kako Vi to želite!

Ukoliko i nemate jasno viđenje svoje proslave, rado ćemo Vam svojim idejama i dugogodišnjim iskustvom dati savjete i prijedloge kako bi Vaš dan bio savršen.

Specijalizirani smo za organiziranje obiteljskih, svadbenih i poslovnih proslava te smo izvrsno pripremljeni za održavanje događanja u našem restoranu.

Oprema i logistika čekaju spremni, a na Vama je samo da nas kontaktirate!

Dalje

KRŠTENJA

Krštenje je poseban događaj u životu djeteta, ali i roditelja, stoga znamo koliko je važno proslaviti ga. Naš je restoran savršeno mjesto za to.

Za Vas ćemo pripremiti ukusna jela od najsvježijih sastojaka i prilagoditi ih vašim željama, a moći ćete odabrati i neke od naših unaprijed osmišljenih menija. Naši iskusni konobari pobrinut će se za vrhunsku uslugu i dobru atmosferu, a uz širok izbor pića, uključujući i vrhunska vina, osigurat ćemo da Vaši gosti uživaju u potpunosti.

Naš unutarnji prostor prikladan je za manje i intimnije proslave, dok je na vanjskoj natkrivenoj terasi moguće organizirati i nešto veća okupljanja – uvijek smo spremni prilagoditi se Vašim potrebama.

Kontaktirajte nas danas i dogovorite proslavu krštenja za Vaše dijete.

Dalje

VJENČANJA

Dalje

Vjenčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu, a mi smo tu da Vaše učinimo nezaboravnim!

Uz unutarnji prostor koji je prikladan za manja okupljanja ili vanjski prostor koji se može prilagoditi većim slavljima, možemo ispuniti sve vaše želje.

Posebnu pažnju i brigu posvećujemo detaljima. Želite da dio terase pretvorimo u plesni podij? Nema problema! Imate posebne želje za dekoraciju ili izbor jela? Sve možemo prilagoditi vašim idejama!

Osim toga, surađujemo s fotografkinjom, snimateljima, cvjećarkom, a možemo pomoći i s pronalaskom benda ili dj-a. Naš je cilj omogućiti Vam nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti cijeli život.

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj datum već danas!

POSLOVNA DOGAĐANJA

Naš je restoran idealno mjesto za organizaciju Vašeg sljedećeg poslovnog događanja, team buildinga ili domjenka.

Nudimo velik izbor jela i pića, a meni i način posluživanja možemo prilagoditi Vašim željama. Tijekom ljetnih mjeseci na raspolaganju je naša vanjska natkrivena terasa, dok u hladnijim mjesecima druženja organiziramo u unutarnjem prostoru s velikim centralnim kaminom.

Osim toga, nudimo pomoć u organizaciji team buildinga i drugih aktivnosti kako biste svojim gostima osigurali vrhunsku zabavu, a na raspolaganju imamo i dovoljan broj smještajnih jedinica za smjestiti Vaše goste ukoliko zabava potraje do kasno u noć.

Kontaktirajte nas i dopustite nam da vam pomognemo u organizaciji Vašeg poslovnog događaja. Naš tim profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom garantira da će Vaš događaj biti upravo onakav kakvog zamislite.

Dalje

POŠALJITE NAM UPIT

Stvorimo zajedno događaje koje ćete pamtiti!