NAŠE SOBE

DVOKREVETNA SOBA

2 osobe      1 bračni krevet

Naša dvokrevetna soba odličan je izbor za parove i obitelji s malom djecom. Nudimo 4 sobe ovog tipa, a dvije u prizemlju prilagođene su osobama s invaliditetom. U sobu je moguće dodati i dječji krevetić (na upit).

Svaka se soba sastoji od spavaće sobe. dnevnog boravka i vlastite kupaonice.

Dalje

OBITELJSKA SOBA

2 osobe      1 bračni krevet      1 single krevet

Naše obiteljske sobe odličan su izbor za obitelji i prijatelje koji putuju zajedno jer pružaju više prostora i privatnosti.

Svaka se soba sastoji od dvije spavaće sobe: jedne s bračnim krevetom i druge s krevetom za jednu osobu, dnevnog boravka i vlastite kupaonice.

U ponudi imamo 3 sobe ovog tipa.

Dalje

SADRŽAJI

na raspolaganju u svim našim sobama.

Kupaonica

Dnevni boravak

Televizor

Wi-Fi

Sušilo za kosu

Klima uređaj

Sef

Minibar

Kuhalo za vodu

Doručak

Usluga čišćenja

Praonica rublja
(uz nadoplatu)

Dalje

GALERIJA

Dalje

PET FRIENDLY

U našem smještaju srdačno pozdravljamo Vaše krznene prijatelje!

Znamo koliko su kućni ljubimci važni članovi obitelji, stoga ne morate brinuti o pronalaženju skrbi za njih tijekom godišnjeg odmora, jer i oni su kod nas dobrodošli.

Napominjemo da se za boravak kućnih ljubimaca naplaćuje dodatna naknada kako bismo osigurali čistoću i higijenu prostorija za sve naše goste. Molimo vas da nas kontaktirate unaprijed kako bismo vam pružili sve potrebne informacije o visini naknade i uvjetima boravka kućnih ljubimaca. Hvala na razumijevanju!

Dalje

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za Vas!

Imate pitanja, posebne zahtjeve ili jednostavno želite reći bok? Kontaktirajte nas! Naš tim uvijek je spreman odgovoriti na Vaše upite i pomoći Vam na bilo koji način. Možete nas kontaktirati putem e-maila, telefona ili ispuniti obrazac za kontakt.